May 2, 2024

Creators Agency utökar sporterbjudandet - Satsar mer på Golfen

Under det gångna året har Creators Agency noterat ett ökat intresse för sportprofiler, särskilt inom golfen. Denna trend har tydligt manifesterat sig på plattformar som Tiktok, där många nya och mindre kända kreatörer har börjat synas. Vi har sedan lång tid tillbaka insett att sporten väcker ett enormt intresse och ser nu att det inte enbart är proffs som tar plats på följarnas mobilskärmar.

Tillsammans med Profilen Johanna Johnson markerade vi startskottet för golfens framväxt under hösten 2022. Under det senaste året har vi lanserat varumärket Jo Golf och står inför våra första tre golfläger under sommaren. Vi har också etablerat JO Golf som ett starkt varumärke, med flera stora företag som partners, vilket har bidragit till att vi har gjort en framgångsrik resa inom branschen. Med deras stöd och samarbete har vi kunnat förverkliga vår vision och fortsätta att växa och utvecklas.

VD:ns ord:

"Resan har varit utmanande, särskilt att verka i en bransch där unga kvinnor inte alltid möts med öppna armar. Vi tar nu sikte på att injicera ny energi och innovation i en bransch som tenderar att vara ganska stillastående. Trots att vi inte alltid har mötts av jubel har vi funnit vår egen brinnande passion; vi strävar efter att göra skillnad och vi vet att vi redan gör en stor skillnad för många unga golfare idag. "

Vi fortsätter att erbjuda helhetstjänster till våra större kreatörer, med betoning på exklusiva alternativ och hjälper dem att bana väg för nya affärsmöjligheter.

Nu öppnar vi våra dörrar för fler kunder och välkomnar golfen i större utsträckning. Vi ser fram emot att hjälpa golfklubbar och andra golforganisationer att anpassa sig till den nya målgruppen och optimera sin närvaro där den behövs som mest.

Pressansvarig
Johanna Hennerberg
press@creatorsagency.se
0735731432

Kontakta oss

Goda råd är inte dyra, du kan alltid kontakta oss för frågor gällande branschen & produktion. Eller så svänger du förbi oss på en kopp kaffe.

Tack, vi svarar vanligtvis inom 48h
Något blev fel... Kontrollera så att du har fyllt i allt.

Se fler pressmeddelanden