May 17, 2023

Creators Agency växer och tar in senior konsult!

Creators Agency växer och tar in senior konsult!

Creators Agency är influencer agenturen som satsar på mjuka värden och att ta produktionsdelen till en ny nivå. Senast i april gick man ihop med Crown Media, för att lyfta produktionen hos våra kreatörer i syfte att främja och optimera kampanjer och innehåll.

Nu har man valt att expandera ytterligare och tar därför in senior arbetskraft. Syftet med expansionen är att möjliggöra för kapaciteten att ta in ännu fler kreatörer samt optimera och effektivisera alla processer.

”Den pågående världskrisen har nog inte undgått någon och vi märker såklart av en stor skillnad när vi pratar med kunder och lyssnar till branschen. Vi tror dock så pass mycket på vår affärsidé att vi inte är rädda för att växla upp trots samhällets nuvarande inställning. Vi vill vara med och sätta ramverket för branschen och utvecklingen av hållbara kreatörer.”Johanna Hennerberg, CEO

Nu tar man alltså in en senior konsult med erfarenhet ifrån branschen och ett befintligt stall och kontaktnät av kreatörer med stora namn. Alexandra kommer från en lång bakgrund av B2B försäljning och senast från arbete med data drivna insikter inom marknadskommunikation. Hon har dock de senaste två åren drivit eget bolag och konsultat inom branschen.

”Det känns otroligt kul att teama upp med Johanna och Creators Agency då jag tror väldigt mycket på affärsidén och verkligen ser behovet av en seriös agentur som tänker hållbart och långsiktigt. Tävlingsmänniska som jag är älskar jag även Johannas vision och orädsla för att växa och springa snabbt framåt!”Alexandra Rodriguez

Arbetet pågår redan frekvent med att signa fler kreatörer som har tagit kontakt. Det finns några öppningar kvar men snart är stallet hos agenturen fullt. Till hösten är visionen att vara minst en person till i teamet samt har en fysisk plats där man kan erbjuda en samlingsplats för kreativa möten, produktion och briefing.

Presskontakt – press@creatorsagency.se

Kontakta oss

Goda råd är inte dyra, du kan alltid kontakta oss för frågor gällande branschen & produktion. Eller så svänger du förbi oss på en kopp kaffe.

Tack, vi svarar vanligtvis inom 48h
Något blev fel... Kontrollera så att du har fyllt i allt.

Se fler pressmeddelanden