April 16, 2023

Creators Agency växer

Ny influencer agentur med fokus på att bygga starka varumärken satsar nu på produktion

Vi ser en stor efterfrågan i att få hjälp med att bygga sitt personliga varumärke som influencer idag. Vi hör att yrket kan upplevas ensamt och att man saknar ett bollplank och experthjälp på de områdena man behöver.

Nyligaste tillskottet i agenturen är ett partnerskap med produktionsbyrån ”Crown Media”,ihop med Crown Media vill vi kunna hjälpa kreatören att ta sig an större projekt och leverera en proffsigare slutprodukt samt underlätta deras vardagliga arbete. Vi ser många fördelar med att ta hjälp av med produktion för att få ta del av den senaste kameratekniken samt höja nivån av videoproduktionen.

“Efterfrågan har varit stor och vi ser att intresset för att gå med i ett nätverk som fokuserar mer på mjuka värden ökar bland kreatörer, nu är vi redo för att entra nästa fas” Johanna Hennerberg CEO

Creators Agency lanserades hösten 2022 och lanserar nu nästa fas i bolaget.

Idag har agenturen redan stora namn såsom Johanna Johnson, Maya Parnevik, Evelina Forsell och Sandra Lindahl. Vi ser fram emot att ta oss an utmaningarna för 2023 samt öppna upp platser för fler kreatörer.

Vår affärsidé är enkel, vi vill vara en heltäckande lösning för kreatörer som är på en tillväxtresa. Vårt mål är att kreatören skall känna att vi är lika insatta som en inhousebyrå. Ett axplock av det vi erbjuder våra profiler är att finna nya partners, förhandla arvoden samt sätta ihop i kreativa möten inför kampanjer. Vi vill bana väg för att varje kreatör kan arbeta mot sina långsiktiga mål och drömmar. – Detta är något vi upplever att större agenturer saknar.

”Vi ser många fördelar med att ta hjälp med produktion, dels för att få en mer komplett och professionell slutprodukt men även att höja produktionsvärdet med senaste kameratekniken”– Gustav Eriksson CEO Crown Media

Kontakta oss

Goda råd är inte dyra, du kan alltid kontakta oss för frågor gällande branschen & produktion. Eller så svänger du förbi oss på en kopp kaffe.

Tack, vi svarar vanligtvis inom 48h
Något blev fel... Kontrollera så att du har fyllt i allt.

Se fler pressmeddelanden